Andre siger…

“I dag er jeg mere tydelig overfor mig selv og andre.”

Jeg kan på det varmeste anbefale Margrethe som terapeut. Jeg gik hos hende igennem tre måneder, og samtalerne hjalp mig til at bryde nogle dårlige mønstre og slippe min evige pleaser-trang. I dag er jeg mere tydelig overfor mig selv og andre.
Cecilie, 29 år / Butiksindehaver

“Terapien hjalp mig igennem en svær periode.”

Jeg stod i en svær krise mit liv, hvor både sygdom og problemer i mit ægteskab nær havde knækket mig. Terapien hos Margrethe hjalp mig igennem den tunge periode; jeg følte mig lyttet til og passet på. Samtidig blev jeg udfordret på bedste vis, blandt andet ved at sætte spørgsmål ved nogle faste overbevisninger, jeg havde om mig selv. I dag ranker jeg ryggen og arbejder dagligt selv med at styrke mit selvværd og selvtillid med de værktøjer, som terapien gav mig.
Mette, 54 år / Lægesekretær

“Hun skaber et trygt rum.”

Margrethe er en meget tillidsvækkende og behagelig terapeut, der får mig til at føle mig tryg i hendes nærvær. Hun skaber et rum, hvor der er plads til alle følelser: grin, gråd og vrede. Hun lytter og kommer derefter med nogle brugbare betragtninger, som jeg ikke selv har kunnet se, og værktøjer til at kunne arbejde videre med. Jeg føler, at hver session er særligt tilrettelagt til mig og mine behov, og jeg føler mig derved særdeles set og hørt.
Anni, 39 år / Gymnasielærer

Samarbejdspartnere

Psykiatrifonden

Jeg har i en årrække arbejdet frivilligt i Psykiatrifonden som telefonrådgiver, brevkassebesvarer og gruppeleder for unge 14-17 årige, som har en forælder med psykisk sygdom.

Psykiatrifonden er en organisation, der arbejder for at fremme psykisk sundhed, så alle får mulighed for at leve et godt liv, uanset om de er psykisk sårbare, har en diagnose eller oplever en midlertidig krise.

Se en kort video, hvor jeg fortæller om mit arbejde i Psykiatrifonden her:

Frivillig-fredag

Vi hylder frivilligheden, for på fredag er det nemlig frivillig-fredag!"Jeg får en stor glæde ud af, når jeg gør en forskel". Sådan fortæller Margrethe, der er frivillig rådgiver i Psykiatrifonden. Kæmpe high five til hende og alle frivillige derude!! ✋

Slået op af ABC for mental sundhed i Tirsdag den 25. september 2018

Psykologi

Danmarks bedste magasin om selvudvikling og psykologi, hvis du spørger mig. Jeg har været ansat som redaktør på bladet og er i dag fast tilknyttet som freelance-journalist. Jeg skriver bl.a. om ny forskning indenfor psykologi og menneskelig adfærd. Hvis den slags interesserer dig det mindste, får du masser af godt læsestof og ny viden i bladet. Køb Psykologi her.

Store Magleby Kirke

Sammen med sognepræst Andreas Wille afholder jeg sorggruppe et par gange om året i Store Magleby Kirke i Dragør. Sorg er helt personlig og aldrig den samme som andres, men i en sorggruppe vil du opleve et fællesskab, hvor der er plads til din sorg, ny eller gammel. Kontakt mig, hvis du er interesseret i at deltage. Sorggruppen er gratis.